BELOVED WEBDESIGN

DETAILS

Αρχιτεκτονικη Μελετη / Σχεδιασμος / Κατασκευη / Διακοσμηση

"H εμπειρία, οι δομές και οι δυνατότητες της Εταιρείας την καθιστούν πλέον ικανή να παράσχει αποτελεσματικά τις υπηρεσίες της στο χώρο των κατασκευών, σχεδίων και διακόσμησης. Οφείλω να εξάρω το ήθος, την ευθυκρισία, την συγκαταβατικότητα και το πνεύμα αλληλοκατανόησης και καλής συνεργασία, κατά την διάρκεια των εργασιών, όλων των εμπλεκομένων από την CONOUS, με σεβασμό στην προσωπικότητα μου αλλά και των υπολοίπων ενοίκων της πολυκατοικίας"
CLIENT: Κωνσταντίνος Αλεξίου
PROJECT: Σχεδιασμός, Κατασκευή και Διακόσμηση κατοικίας
LOCATION: Μελίσσια

" Θα ήθελα να εκφράσω την πλήρη ικανοποίησή μας για τη συνεργασία μας με την κατασκευαστική εταιρεία CONOUS constructions. Παρείχε ποιοτικές υπηρεσίες και υλικά δόμησης και διακόσμησης στου ακριβείς χρόνους που ορίζονταν από το χρονοδιάγραμμα των μεταξύ μας συμβάσεων. Είμαι πεπεισμένος ότι τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την ικανότητα των συνεργατών της CONOUS, βοήθησαν στην επίτευξη ενός πολύ σημαντικού στόχου της επιχείρησής μας"
CLIENT: Χρήστος Δούλης / Διευθύνων Σύμβουλος ARISTON BTS Α.Ε.
PROJECT: Σχεδιασμός, Ανακατασκευή και Διακόσμηση γραφείων
LOCATION: Φάληρο

" Από την πρώτη στιγμή είναι εμφανής η κατάρτιση της Ομάδας στο αντικείμενό της. Οι συνεργάτες όλοι είναι ευγενικοί, προσιτοί και άρτιοι επαγγελματίες. Έχουν γνώση των τελευταίων εξελίξεων σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής τους και είναι δίπλα στον πελάτη 7 ημέρες την εβδομάδα. Πρωτοτυπία, δημιουργικότητα και σταθερότητα τους χαρακτηρίζουν, εργάζονται δε σκληρά και βρίσκουν λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά τη διάρκεια των εργασιών"
CLIENT: Ζώρου Ειρήνη
PROJECT: Σχεδιασμός, Κατασκευή και Διακόσμηση Φυσικοθεραπευτηρίου
LOCATION: Ίλιον

" Conous constructions further from the excellent and vastly professional attitude exhibited a very reasonable and highly cooperative stance towards all my comments/requests that I may had during the progress of the project. I would like to thank Conous constructions and I would recommend their services without any hesitation"
CLIENT: Stefanos Tzaneas
PROJECT: Design, Reconstruction, Decoration of private residence
LOCATION: Ampelokipi

" Μια ομάδα από νέους ανθρώπους με διάθεση για δουλειά, συνεργάσιμα και χωρίς καμιά καθυστέρηση στην παράδοση του έργου. Από την πρώτη στιγμή εμπνέουν εμπιστοσύνη για συνεργασία μαζί τους. Άψογη συνεργασία και συντονισμός των συνεργείων, καθοδηγούμενοι καθημερινά από εργοδηγό, διακοσμήτρια και μηχανικό"
CLIENT: Χρήστος Ευαγγέλου
PROJECT: Σχεδιασμός, Κατασκευή και Διακόσμηση κατοικίας
LOCATION: Νέος Κόσμος

" Η συνεργασία μας από το αρχικό στάδιο του σχεδιασμού, της μελέτης και των προτάσεων μέχρι το τελικό διάστημά της υλοποίησης ήταν άψογή! Υπήρχε σχεδόν καθημερινή επικοινωνία και άμεση ανταπόκριση της Εταιρείας στα ερωτήματα και τις προτάσεις μας"
CLIENT: Ζωή Πρωτογερά
PROJECT: Σχεδιασμός, Κατασκευή και Διακόσμηση κατοικίας
LOCATION: Βικτώρια

" Η Εταιρεία ανέλαβε το έργο το οποίο και ολοκλήρωσε εντός χρονοδιαγράμματος και εκπλήρωσε όλες τις εργασίες που είχαμε συμφωνήσει, άψογα! Ήταν πάντα στη διάθεσή μου είτε τηλεγωνικά, είτε με φυσική παρουσία! Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τη Συνεργασία. Ευχαριστώ από καρδιάς"
CLIENT: Ευάγγελος Τριανταφύλλης
PROJECT: Σχεδιασμός, Κατασκευή και Διακόσμηση κατοικίας
LOCATION: Παγκράτι

" Μια εξαιρετική συνεργασία με απόλυτη συνέπεια και ιδιαίτερη ποιότητα δουλειάς. Επαγγελματισμός που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας για ένα τέλειο αποτέλεσμα"
CLIENT: Ρούλα Χρυσίνα / Ιδιοκτήτρια CHRYSSINAS Βreads Desserts and Tasty Flirts
PROJECT: Σχεδιασμός, Κατασκευή και Διακόσμηση αρτοποιείου - cafe
LOCATION: Κηφισιά

" Εξαιρετικοί άνθρωποι και επαγγελματίες που κατανόησαν πλήρως τις ανάγκες μας και έφτιαξαν ένα υπέροχο σπιτικό για την οικογένεια μας. Φρόντισαν κάθε τεχνική και διακοσμητική λεπτομέρεια στην εντέλεια και μας παρέδωσαν το έργο κυριολεκτικά με το κλειδί στο χέρι"
CLIENT: Καμίνη Ελπινίκη / Ιδιοκτήτρια
PROJECT: Σχεδιασμός, Ανακαίνιση και Διακόσμηση κατοικίας
LOCATION: Πειραιάς

" Μια ισχυρή και καταρτισμένη ομάδα από επαγγελματίες που έγινε οικογένειά μας και συνέβαλε αποφασιστικά στην κατασκευή και την διακόσμηση ενός υπέροχου χώρου για εμάς και τους πελάτες μας"
CLIENT: Δημήτρης Σταμπουλής / Ιδιοκτήτης Ξενοδοχείου Ftelia Bay Boutique Hotel
PROJECT: Σχεδιασμός, Κατασκευή και Διακόσμηση lobby και restaurant ξενοδοχείου
LOCATION: Μύκονος

" Επιτυχημένη συνεργασία πάντα μέσα στα χρονικά και οικονομικά μας πλαίσια. (…) υπέροχο διακοσμητικό αποτέλεσμα που μας ενθουσιάζει μέχρι και στην παραμικρή λεπτομέρεια"
CLIENT: Angelo Colledan / Master franchisor ΥΟΖΕΝ
PROJECT: Σχεδιασμός, Κατασκευή και Διακόσμηση Καταστήματος
LOCATION: Κολωνάκι